Alla inlägg den 28 mars 2009

Av Ronjaa - 28 mars 2009 16:55

Är det jämt så här i början när man har skaffat blogg? Att man vill sätta sig ner och skriva så fort man inte har någonting att göra? Det har kliat i mina  fingrar hela eftermiddagen under tiden jag varit i stan pga skrivbrist. Nu var jag tvungen att ta ner mammas laptop från mitt rum så jag kommer inte kunna skriva lika ofta. *snyft*. Denna otroligt tråkiga lördag spenderades på mammas jobb. Eftersom hon varit sjuk hela veckan kände hon sig tvungen att åka och göra klart vissa grejer. Så där sitter hon, i sin förbannade kontorstol, ser hur trött och sliten ut som helst och försöker få sina uppgifter gjorda. Det är sådana syner som får en att aldrig vilja börja jobba. Min syster och jag fick pengar av mammsen (tack) och gick ner på staden en stund. Det blev ett besök på kebab city och vi tittade snabbt in på H&M där jag köpte ett svart, jääätte långt linne. snyggt var det. =) Nu kommer den jätte stora frågan för ikväll. Ska man släcka eller ska man inte släcka. Själv är jag inte så insatt i det hela med Earth Hour. Men enligt styvpappa så ska vi släcka lamporna och "hjälpa till". Synd att jag inte har några pengar på telefonen och att mina gratissms har tagit slut. Ni får ringa mig så jag överlever kvällen. Just nu sitter jag i köket och skrattar åt minsta lilla, jag vet inte vad det är med mig men jag har varit jätte trött på senaste tiden. Jag sover som jag ska så jag fattar inte. Fast det där med att allt blir mycket roligare när man är trött kan faktiskt lätta upp stämningen ordentligt.


Hoppas på att Billy kommer ikväll och gör mig gladare. Fick just ett "knivhugg" i ryggen av min kära mor. Allt sånt, jag vet att jag inte borde ta åt mig, men det är svårt att låta bli när det kommer från sin egen mamma. Men man får ta det med en nypa salt och gömma besvikelsen bakom ett leende. Nu ska jag inte plåga er längre med mitt ointressanta prat.

Fortsätt läsa min blogg och kommentera =)

Av Ronjaa - 28 mars 2009 10:10

Kunde ju ha varit bättre väder idag tycker jag. Vart tog den där varma solen som smälte bort snön vägen? Jag längtar verkligen till sommaren nu. Hade ju tänkt att åka skoter med Billy idag, men det snöa tydligen för mycket så nu får jag gå ut på gården här och åka med min lillebror ist. Fast jag kan nästan lova att min lillebror lätt skulle äga ut Billy på att köra ;) Nu ska jag tydligen försöka få tag på skjuts så jag kan vah me Billy iaf, hur nu det ska gå till :O

Nu måste jag tyvärr lämna min super sköna varma säng för att kliva upp och vara lite social med familjen.


 P.s Ni som aldrig hört Ultima thule måste bara lyssna på dom! =)


Fortsätt läsa =)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<<
Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards