Alla inlägg den 1 april 2009

Av Ronjaa - 1 april 2009 18:53

Hej hopp alla läsare =) Nu fick jag lust att skriva igen, Jag är faktiskt på onormalt bra humör idag. kanske beror på det otroligt roliga telefonsamtalet jag gjorde nyss. Känner mig faktiskt ganska duktig. :P Nu är det ingen här som fattar vad jag skriver om förutom Nelly men det känns lite taskigt att hänga ut en person på internet.


Igår var jag på besök hos tandläkaren, igen. Jag har varit där allt för många ggr den senaste tiden. Jag tkr verkligen inte om tandläkaren, det gör ont. Efter det hamnade jag hos min "extra mamma" och sedan så hoppade jag av bussen hos nelly och hade sjukt kul =) Vi fotograferade och hoppade på isflak. (för fler bilder kolla in fuckedUplif3@BDB).


Idag hade jag utvecklingssamtal och jag var tydligen en gladare prick nu än vad jag var förut. Även fast att jag inte känner mig gladare alls, jag måste vara en jäkel på att gömma mina känslor. Fast jag har juh flera års erfarehet så det kanske inte är så konstigt. Annars låg jag bra till men enligt alla j*vla lärare kunde jag tydligen prestera mer, inte ens jag visste om att jag kan göra det. Fel att dom bara fattar att jag är sjukt skolless och inte har en aning om vad jag ska gå för gymnasium, det hjälper juh lixom inte att alla tjatar. Låt mig vara i fred och tänka lungt så ska allt nog lösa sig en dag.


I sommar hade jag tänkt åka på språkresa. =) så nu undrar jag om det finns någon som vill åka med mig så jag slipper åka själv, vilket jag inte VÅGAR.


Keep on reading och kommentera =) <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards